VT TENNIS CENTER ADDITION


Working with Virginia Tech, TKA collaborated to create the comprehensive design criteria documents for an addition the Burrows-Burleson Tennis Center. Understanding the teams needs and Virginia Tech’s Athletics goals and vision, TKA proposed an addition to house new team locker rooms, lounge, coaching offices, and support spaces to match the quality of talent of the Virginia Tech Tennis program. The new facility responds to the site by creating a sweeping glass façade to highlight the visual connection to the outdoor courts and lounge area. Precast, Hokie Stone, and metal composite panels make up the material pallet of the structure adding a modern aesthetic to the existing metal structure.

Project Team

Sports Consultant | Sports Plan Studio

Structural | Prosim Engineering

MEP | Lawrence Perry & Associates